De ce sushi?

Sushi este o mâncare care a cucerit lumea: o gustare rapidă, un prânz sănătos sau o cină ușoară. La întâlniri cu prietenii sau la petreceri sofisticate, sushi-ul este o alegere ideală.

SUSHI înseamnă arta de a îmbina ingredientele sănătoase, atent alese, pregătite după rețete tradiționale japoneze, cu perfecțiunea tăierii peștelui, tehnica alegerii și pregătirii orezului, tehnica pregătirii platoului și mai ales cu pasiunea care ne caracterizează. Toate sunt pregătite astfel, pentru a fi savurate de către dumneavoastră. 

Arta sushi

Pe lângă ingredientele atent selecționate, furnizorii aleși cu mare grijă, dotările cele mai moderne, tehnică de gătit atent cizelată, stilul creativ și neîngrădit al personalului nostru, SUSHI înseamnă ceva mai mult: este arta de a îmbina toate aceste lucruri cu perfecțiunea tăierii peștelui, tehnica alegerii și pregătirii orezului și mai ales tehnica pregătirii platoului. Doar după ani de experiență și rigurozitate un bucătar poate ajunge un adevărat shokunin, un mare maestru în sushi.

Un sushi adevărat este preparat de un bucătar cu o formație profesională completă, care utilizează materii prime de înaltă calitate (orezul nostru de exemplu este importat de la producători de înaltă clasă), este pregătit în caserolă și decorat cu eleganță, respectând savoarea și naturalețea fiecărei componente.

 

 

De mare importanță este alegerea peștelui, care trebuie să fie absolut proaspăt, cu caracteristici vizive, olfactive și tactile perfecte, tăierea acestuia se face cu cuțite speciale și după anumite reguli foarte stricte, pentru că tăierea condiționează gustul acestuia, și deci fiecare pește are propriile reguli de tăiere.

Toate acestea înseamnă CALITATE, pe care echipa SushiCluj încearcă să o ofere consumatorilor fideli în fiecare zi.

Toate fotografiile de pe acest site sunt reale, neprelucrate și realizate cu produsele noastre pe care le livrăm zilnic clienților noștri. Și dacă vă place ce vedeți, fiți siguri că vă va place și ce mâncați!

POFTĂ BUNĂ!